В ході семінару начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області в доступній формі доніс до слухачів основні вимоги та терміни щодо впровадження системи НАССР в харчоблоках закладів освіти, яка повинна посилити контроль щодо якості та безпечності харчових продуктів, вказав основні етапи з яких необхідно починати впровадження системи та яким чином можна використати наявну документацію для спрощення введення системи НАССР в заклади освіти.
Слухачам роз’яснено, як система НАССР дозволить зменшити кількість інфекційних захворювань та харчових отруєнь, пов’язаних з організацією харчування в школах і дитячих садочках та мінімізує втручання перевіряючих в роботу закладу при належній роботі системи.
Кожен,хто, відвідав семінар зробив висновок – роботи для впровадження системи НАССР багато, але починати потрібно, адже здоров’я і безпека наших дітей являється нашим обов’язком.переглянути...